I fredags hade Sällskapsresan, musikalen, premiär på China Teatern här i Stockholm. Efter två utsålda säsonger i Malmö var det äntligen våran tur här uppe :-). En version av Lasse Åbergs filmkomedi från 1980 talet, det kommer väl dom flesta av oss ihåg :-). Sven Melander som hela veckan går och letar Pepes Bodega, och ni minns kanske dom fyra P:na, ja mycket gott fanns det att skratta åt och detsamma var det i denna härliga musikal.. haha! Älskar sådana musikaler men man bör nog ha sett filmerna och vara i “våran” ålder. Innan föreställningen hade vi lite “förmys” hemma med champagne och Sushi, en mycket bra avslut på veckan och en bra början på helgen. Sen blev det musikal och kvällen avslutades med favorit drinken på Nobis Hotell på Norrmalmstorg.

sushi-1

sushi-2

sallskapsresan

sallskapsresan-1Bredvid mig fick jag fina Lina som bloggar om resor Här

sallskapsresan-4

sallskapsresan-2

sallskapsresan-3

Vill ni ha några goda skratt och en rolig underhållning skall ni absolut gå och se Sällskapsresan under hösten 🙂

Njut av livet!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

3 tankar om “Sushi, bubbel och sällskapsresan”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *