Jag hann med ett sista besök på Hembygdsgården i Vaxholm innan dom stänger för säsongen. Nu på söndag, den 18:e september är sista dagen dom har öppet för säsongen, sen får vi vänta ända till april nästa år. I helgen när jag var där var det som att det vore mitt i högsommaren, strålande solsken, massor med folk, alla satt ute i shorts och solglasögon, det var helt magiskt. Men något som mer är magiskt där ute förutom miljön är ju som jag skrivit tidigare, allt det goda man kan stoppa i munnen :-). Hade varit och tränat på morgonen och medvetet hoppat över frukosten för jag visste att vi skulle åka ut till Hembygdsgården.. mums! För att lyxa till det riktigt ordentligt så började jag med en Toast Skagen, var även nära på att ta ett glas Pol Roger (champagne) till det också, men det fick bli bubbelvatten istället 🙂 och sedan blev det en efterrätt naturligtvis, en kladdkaka med ett kokostäcke ovanpå, ja, jag behöver väl knappast säga att det var underbart gott 🙂

hembygdsgarden-i-vaxholm

hembygdsgarden-i-vaxholm-2

hembygdsgarden-i-vaxholm-1

Önskade att jag hann dit en gång till… jag håller tummarna 🙂

Kram på Er!

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “Ett sista besök på Hembygdsgården i Vaxholm”

  1. Alltså, Toast Skagen är det jag saknar allra mest i matväg från Sverige. Så himla gott! Toscakaka är inte helt fel det heller. Ha en bra helg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *