Det är fredag och dags för dagens outfit för hela veckan, en vecka som varit fylld med mycket jobb och spännande uppdrag, många bollar i luften nu för att få allt att gå ihop, med det är SÅ himla roligt! Det mindre roliga är då min förkylning som inte vill ge sig och när jag var till läkaren här i veckan så hade jag dessutom alldeles för högt blodtryck :-(. Har försökt tagit det lugnt på kvällarna, veckans höjdpunkt var dock mötet med Leif Mannerström, han är ett riktigt original :-). Fredagskvällen här blir lugn och harmonisk, lite god mat och det är dags att starta upp “fredagschampagnen” efter sommaren. Sen skulle jag vilja dela med mig lite av mina tankar till Er, jag har funderat, vänt fördelar och nackdelar mot varandra, legat sömlös med huvudet fullt av tankar, jag är väldigt osäker på min bloggs framtid, att vara eller icke vara … jag känner att mitt jobb kommer att ta enormt mycket tid framöver, jag har fått mer och större ansvar än vad det från början var tänkt, trots att man ibland kanske inte kan tro det så har även mina dygn bara 24 timmar :-). Jag kommer inte att försvinna härifrån helt och hållet till att börja med, men det kanske blir att det inte blir lika många inlägg som tidigare, jag hoppas ni har överseende med det och ändå är mig “trogen”, jag kommer naturligtvis att göra så gott jag kan, men kan som sagt inte lova att jag kan finnas här för er varje dag…

Men nu släpper vi dom lite tråkiga tankarna för några sekunder och går över till dagens outfit, låter det bra?

dagens-outfit-4Skjorta NK jeans ZARA sneakers Hugo Boss väska Louis Vuitton

dagens-outfit-3

dagens-outfit-7Jacka Moncler topp ZARA byxor 2nd Day boots RM Williams Tullhuset

dagens-outfitTröja och skjorta Customade  jeans zara skor Nike Air Thea

dagens-outfit-5Klänning Wallis (gammal) skor Michael Kors

dagens-outfit-2Skjorta By Malene Birger byxor Suzanne Nilsson Provrummet skor Michael Kors väska Tory Burch

dagens-outfit-6Skjorta och kavaj ZARA byxor (gamla) sneakers a Pair Butiken GEIST

dagens-outfitTröja H&M topp ajlajk Butiken GEIST skinntights By Malene Birger skor Vince NK

Nej kära läsare, nu skall jag smutta lite på min champagne, äta lite jordgubbar och tugga på lite mörk choklad innan det är dags att äta lite fredagsmiddag…

Hoppas ni får en fin kväll!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

21 tankar om “Dagens outfit och några ord på vägen”

 1. Å jag håller med ovanstående… Hellre några än inga alls..
  å jag blir ju med så himla inspirerad av alla dina outfitsbilder..
  Har ju till o med köpt en del lika-samma genom åren..;)
  Men vad roligt ändå med jobbet!! Grattis!!
  Kraaaaam och hoppas du sörplar champagne för fullt nu..

 2. Ja, som sagts. Hellre några få inlägg än inga alls. Det är ju dagens höjdpunkt när man är inne och läser dig. För att inte tala om veckans höjdpunkt, veckans outfit. Vill jag aldrig missa. Men så klart, jobbet först. Kram Inger

 3. Stort grattis t nytt jobb!!! Vart?? Snygga kläder som alltid!!! Gillade klänningen starkt!!! Längtar t jag slutar amma så jag kam shoppa lite nytt igen 😉 trevlig helg kramar

 4. Hej, absolut – hellre några inlägge än inga alls. Men hälsa och jobb går givetvis före så ta hand om dig så ses vi här när det blir tillfälle. Kram

 5. Som alla säger, hellre några inlägg ibland än inga 🙂 Uppdatera när du har tid och inspiration utan att det blir nåt tvång i det hela, jag älskar din blogg ❤️ Men jobb o hälsa går först, alltid den där balansen man måste hitta 🙂

 6. Jag kommer vara kvar och fortsätta läsa din blogg. Oavsett om du uppdaterar en gång om dagen, var tredje dag eller en gång i veckan. 🙂 får så mycket inspiration av att läsa din blogg. Tycker det är så roligt när du lägger upp dagens outfit, tipsar om olika recept, tar med dina läsare på olika resmål och utflykter. Du är grym!

  Kram Elin

 7. Din stil, både inredning och outfits, är en stor inspiration så jag kommer vara kvar och hoppas på veckans outfit 😊😊😊

 8. Jag kommer absolut hänga kvar hos dig för du är en fantastisk källa till inspiration – jag älskar din stil! Men självklart ska du satsa på ditt nya jobb och framförallt, ta hand om dig själv och din hälsa! Det viktigaste du har!!!

  Jag (och många med mig, tror jag) kommer finnas här när du har tid och möjlighet, önskar dig allt gott! /Maria

 9. Absolut, kommer jag att fortsätta läsa din blogg. Men ta hand om ditt blodtryck och var rädd om dig. Men är så otroligt inspirerad av din blogg så jag kommer att läsa dina inlägg.
  Kram
  Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *