Aj aj aj! Det är nästan så det fortfarande gör ont efter gårdagens storshopping hos Butiken GEIST! Var där i ett möte för att planera nästa stora event, planera redan nu in den 6 oktober, när jag passade på att gå runt i butiken, vilket resulterade i några timmar i provrummet, ja jösses så mycket snyggt jag hittade! Har kommit in så mycket fina höstnyheter som ni bara inte får missa…. I helgen kommer det dessutom vara shoppingyra i butiken med massor av fina erbjudanden, imorgon lördag är det stort “pådrag” i butiken så har ni vägarna förbi måste ni absolut passa på att gå in och fynda.
Tog några bilder i butiken som jag tänkte inspirera er med, vad jag handlade kommer i ett annat inlägg, måste be “min” fotograf hjälpa mig med lite bilder i helgen bara, sen kommer det 🙂

geist-2

geist-8

geist-1

geist

geist-7

geist-3

geist-6

geist-5

geist-4

Nu får ni hålla utkik efter inbjudan till det stora eventet den 6 oktober och missa inte heller helgens shoppingyra 🙂

Ha en fin fredag!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *