clarins-2

Än så länge är det höstigt och fint ute med härligt gula, bruna och höströda löv på marken, färgmässigt en fantastisk årstid. Men varför inte sätta lite färg på läpparna också? I veckan var jag in på NK för jag skulle köpa ett läppglans från Clarins som jag bara älskar, ger inte så mycket färg men en fin glans åt det rosa hållet. Samtidigt hittade jag en vårdande läppolja från Clarins, som förutom ger en fin glans, för det är helt genomskinligt, så får man mjuka sköna läppar, för snart finns ju risken att dom börjar “fnasa” sig lite :-). När jag kom till kassan och skulle betala fick jag en överraskning, om man handlade 2 produkter så fick men en liten necessär, jag brukar inte vara så imponerad av dessa gåvor för det är inte ofta jag använder dessa, men i den här låg det riktigt bra saker, dels en hudkräm som jag dagligen smörjer in mig med, en nattkräm för “mogen” hud, läppstift i en fin rosa ton, mascara och ett vårdande läppbalsam. Anledningen till att jag köpte läppoljan var för att jag skulle ha den ovanpå en penna jag köpt, en läppenna från id Minerals, som jag lägger på hela läpparna och sedan duttar på lite av läppoljan ovanpå, blir supersnyggt och sitter väldigt länge eftersom läppennan är lite torrare än ett läppstift.

clarins-1

clarins

Lördagsmorgonens lilla tips 🙂

Ha en fin lördag, själv skall jag äta lite frukost innan jag skall möta Maria på stan…

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

En tanke på “Sätt färg på läpparna”

  1. Bra tips! Hoppas att det gäller i veckan också.
    Nike Air Max Thea verkar inte så lätta att få tag i…….:=( Dom verkar så snygga och sköna.
    Kram Lena*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *