chanel-1

Tänk vad lycklig man kan vara för stunden, jag menar då precis i det ögonblicket man shoppar något man vill ha, i det här fallet ett litet paket från Chanel. I lördags hade Maria och jag en supermysig eftermiddag på stan, en lång och härlig lunch på Riche, med massor av bubbel och babbel. När lunchen till slut var över var det dags att ge sig ut på Stockholms gator men promenaden blev inte speciellt lång, för tvärsöver gatan ligger nämligen Chanel och där “råkade” vi gå in och varför gå lottlös när man ändå är där.. det skulle väl vara dumt? Så det fick bli en förtidig födelsedagspresent till mig själv. Så här såg våran njutfulla dag ut i bilder 🙂

riche

chanel-7

chanel-6

chanel-5

chanel-2

chanel-3

chanel-4

Idag är det “lillördag” och en mysig hemmakväll väntar, igår kväll var jag hemma hos Maria på middag och blev bortskämd. Men snart är det helg igen 🙂

Ha nu en riktigt fin kväll raringar!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

5 tankar om “A gift to myself from Chanel”

    1. Den kommer från Butiken GEIST, ring dom så skickar dom den till dig, hänvisa till mig. Det är märket Modes Stockholm

      Kram
      Helen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *