Fredag! En jobbig och tung vecka är till ända, många tankar far runt i huvudet men jag är på rätt väg, är så glad att jag har mina vänner runtomkring mig just nu, har inte haft många kvällar lediga den här veckan, det har varit träningar, middagar, champagnekväll… så ikväll var det tänkt att bli en lugnt kväll hemma, men så blir det nog inte 🙂 imorgon skall jag jobba, middag imorgonkväll och en god brunch på söndag, sen är det en ny arbetsvecka igen. Fick en härlig inbjudan till en resa här i veckan som jag tackat ja till, hoppas att jag kommer med…. berättar mer om den senare om jag får åka med :-). Nå, hur har eran vecka varit? Istället för att tjata om mitt mående och min  vecka så går vi över till veckans dagens outfit, jag har gjort mitt bästa för att få ihop den….

dagens-outfitTopp Ida Sjöstedt skinnbyxor ZARA boots Steve Madden väska Tory Burch Halsband ZARA

dagens-outfit-10Tröja Suzanne Nilsson Provrummet Kavaj Hunkydory Butiken GEIST jeans Wakakuu boots RM Williams

dagens-outfit-9Skjorta NK pälsväst Tullhuset kavaj Gina Tricot Jeans Lee boots RM Williams

dagens-outfit-1Topp och byxor Suzanne Nilsson, byxor från förra året, toppen finns hos Provrummet skor Rizzo väska Max Mara armband Chanel

dagens-outfit-2

dagens-outfit-3Klänning Suzanne Nilsson Provrummet halsband IOAKU

dagens-outfit-4Topp Suzanne Nilsson Provrummet skinnkjol Gestuz boots Steve Madden

dagens-outfit-5

dagens-outfit-8

dagens-outfit-6Topp och jacka ZARA jeans BLK Denim sneakers Rizzo

Nu skall jag ta fredag och göra det bästa av kvällen och det är att dricka champagne, för det är ju internationella champagnedagen 🙂

Kram på Er!

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

17 tankar om “Även denna vecka har en fredag”

  1. Så snygga outfits du har varenda dag i veckan, så fin 🙂 och hoppas nästa vecka blir mindre tung för dig fina Helen 🙂 <3

  2. Tack for super inspiration. Du er altid så fin. 🙂
    Spetsblusen och den svarte blus fra Susanne Nilsson, hvilke storlek har du dem i?
    Knus fra Lotte

  3. Om du viste vad jag ser fram emot fredagarna… inte bara för att det innebär att helgen är på g utan också för att jag då får en massa härlig inspiration från dig… älskar det =) Stor kram Mia

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *