Idag är det tydligen tisdag, jag lever bara för en dag i taget just nu så jag bara följer med liksom :-). Dom sista dagarna och hela helgen har det varit full aktivitet med middagar, champagne, brunch och shopping! Lite bekväm shopping i och för sig, hos Ellos, men det är också trevligt. I söndags när jag kom hem från en supermysig Bruch tog jag tag i något jag länge funderat på, köpa ett nytt strykjärn, och det är inte ett vanligt strykjärn utan en “steam and go” där du bara med ångan stryker med ett “handtag”, när man haft kläderna hängande i garderoben och dom fått ett litet veck tycker jag det är så jobbigt att ta fram strykjärnet och då har jag länge tänkt skaffa mig en sån här “mojäng”, så i söndags var det dags 🙂

ellosPhilips Steam and Go hittar ni HÄR

Sen var det det här med kuddar, är ni duktiga på att köpa nya kuddar? Det är inte jag och nu har jag så ont i nacken och sover så dåligt så jag passade även på att beställa hem 2 nya kuddar, får se om jag kan sova lite bättre 🙂

Det är en dunkudde från Ringsted, skall ju vara en av dom bättre på marknaden så jag återkommer när jag har “provlegat” 🙂

ellos-1Dom här kuddarna från Ringsted hittar ni HÄR

Förutom att shoppa under söndagskvällen så tittade jag på den nya svenska serien “Midnatssol”, såg ni den? Tror den kommer att bli riktigt bra..

Kram på Er!

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “Söndagsshopping hos Ellos”

  1. Hej, har hört mycket bra om just det ångstrykjärnet. Hoppas det uppfyller förväntningarna och ge gärna lite feedback vid tillfälle. Kram Katja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *