Ibland behöver man komma bort för att skingra tankarna, försöka tänka klart, försöka bena ut vad som är rätt eller fel, om man nu kan komma fram till det. Försöka komma i kontakt med sina känslor, men det är svårt, väldigt svårt. Men i helgen tog jag pick och pack och for till Skogshöjd Spa i Södertälje för att få koppla av och finna ett inre lugn som inte har funnits i mig på väldigt länge. Började med ett träningspass i gymmet innan jag gick ner på Spat, satte mig med en tidning, ett glas mousserande och bara var, bara satt i flera timmar utan att egentligen göra någonting innan det var dags att gå upp och duscha innan middagen. Hade via google hittat en som såg ut att vara en mysig restaurang, Lilla Styrbjörn, som jag hade bokat bord på och det visade sig vara en fullträff, vilken mysig restaurang! Inte speciellt stor men fantastiskt god mat och jätte trevlig personal.

skogshojd-spa-1

skogshojd-spa

lilla-styrbjorn-4

lilla-styrbjorn-1

lilla-styrbjorn-2

lilla-styrbjorn-3

lilla-styrbjorn

lilla-styrbjorn-5

Här är verkligen ett bra tips på en restaurang i Södertälje.

Så efter ett skönt dygn i lugn och ro jobbade jag hela söndagen, nu är det tisdag och ikväll väntar en förhandsvisning av “Kärleken är störst”.

Sköt om Er!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *