Tittar in i kväll för att ge er ett litet julklappstips, ett julklappstips för er som tar er tid att ha en snygg klocka att sätta på armen. Idag är klockan ett smycke som vi alla kan bära, man som kvinna, och det finns en uppsjö av snygga klockor. Jag har precis köpt en Hexter & Baines, fastnade för deras klockor för dom är lite “retro” och påminner om farfars och morfars klockor. Bland mina klockor finns mycket svart/silver och svart/guld men nu köpte jag en läderbrun med guld, jätte snygg om ni frågar mig :-). Om ni dessutom anmäler er till deras nyhetsbrev så får ni 150 kr att handla för. Ni anmäler er på deras Hemsida.
Klockorna drivs av ett schweiziskt urverk och har reptåligt sefirglas. Klockorna har även en vattentäthet på 50 meter, ett plus tycker jag!

Klockorna finns både för damer och herrar

hexter-baines

Och så här ser min klocka ut…

hexter-baines

hexter-baines-1

hexter-baines-3

Take your time och välj den som passar just dig 🙂

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *