lilys-burger

Lily´s Burger – en atmosfär som tar oss tillbaka till en lekfull 60-talsmiljö längs Hornsbergs Strand. Joel Kinnaman och Mahmut Suvakci är grundarna bakom dessa två restauranger, den andra ligger vid Nytorget på Södermalm. Menyn domineras av amerikanska klassiker. Milshaken stora som hus med smaker som choklad, banan/nutella, oreo… ja ni hör ju bara på namnen hur dom smakar! I veckan fick jag besök av min äldsta son och med tanke på att jag bor i en kappsäck här hemma just nu eftersom dom håller på med stambyten så gick vi ut och åt istället och hamnade på Lily´s Burger, alltid roligt att prova något nytt. Vi kliver in i en liten lokal med endast 4 personer i lokalen men med pigga och glada ungdomar bakom disken. Vi beställer våran mat och sätter oss och äter sen dröjer det inte länge innan det är fullt på restaurangen. Jesper tog en klassisk hamburgare med en choklad milkshake medan jag själv tog en hit hamburgare vid namn “Den gode”, med bla. avokado och chèvrekräm och till det friterad sötpotatis, jag äter sällan den sorten av mat men jag njöt för fulla muggar 🙂

Så tycker ni om hamburgare och vill prova något nytt så ta er till Hornsbergs Strand eller till Nytorget på Södermalm!

lilys-burger-7

lilys-burger-4

lilys-burger-1

lilys-burger-2

lilys-burger-3

lilys-burger-6

lilys-burger-5

lilys-burger-8

lilys-burger-9

Mumsfillibabba!!

Kram
Helen

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *