chanel

Brukar ni ge er själva en födelsedagspresent? Jag har börjat köpa presenter till mig själv, något som jag gått och tittat på länge, något som jag länge drömt om, och det gör jag till födelsedag och till julklapp. Igår var jag i valet och kvalet om jag skulle besöka Chanel butiken och “önska” mig det halsband jag länge tittat på…. Efter att ha checkat in på hotellet, som inte ligger långt från Chanelbutiken, så gick jag med små steg mot butiken, gick in, tittade runt, kände och klämde på halsbandet plus en till sak som jag gärna vill ha.. hade beslutsångest, gick ut därifrån, tog ett glas bubbel och funderade lite till… men till slut bestämde jag mig! Det fick bli en present till mig själv. Så jag gick glatt tillbaka, köpte min present, fick den inslagen i ett fint paket medan jag sippade på ett glas champagne. Sen gick jag därifrån med ett stort leende på läpparna, lyckligare än på länge 🙂

chanel-3

chanel-4

chanel-2

chanel-1Det blev alltså halsbandet 🙂 den andra lilla saken jag så gärna vill ha tänkte jag önska mig av mina barn i födelsedagspresent och julklapp 🙂

Nu är det dags att ta tag i dagen och åka på SATS och träna….

Ha en bra dag!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

8 tankar om “Ge dig själv en födelsedagspresent”

  1. Ursnyggt – because you’re worth it! Blev inspirerad på present to self så i brist på födelsedag har jag klickat hem en adventskalender från BareMinerals. Ha en fortsatt trevlig söndag och stort grattis i efterskott. Kram Katja

  2. Så klart du skall ha en fin present och halsbandet är ju supersnyggt! Även sjalen du har gillar jag mycket. Grattis har jag redan sagt men hoppas du får en fortsatt fin söndag också. Kram Pernilla

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *