Nike satsar på nygammalt

0 0
Read Time:2 Minute, 11 Second

Unisportstore: Nike börjar släppa retro versioner av Nike Roshe Run

(Detta är ett annonssamarbete)

Nike Roshe Run (även kända som roshe one) har utvecklats med fredliga tankar som grund koncept. Inspirerad av Zen meditation har Nike designer Dylan Raasch konstruerat en av de mest mångsidiga löpskor med stil. Enkelheten i Roshe Run gör det till en fantastisk sko som kan användas i samband med alla typer av aktiviteter. Roshe Run är gjord med en EVA förening i sulan, vilket gör att de ger exceptionellt stöd och har mycket bra hållbarhet.

roshe-run

Vad är inte att älska?

Den ursprungliga modellen av Roshe Run introducerades i Nike löparsko kategori till allmänheten 2012 som ett prisvärt alternativ. Ett av det största försäljningsargumentet för många var att skons EVA sula inte kräver användning av en form, vilket gör att silhuetten träffar ett lågt pris. Inspirerad av sina egna erfarenheter av meditation, tog Nike designer Dylan Raasch inspiration ur estetisk enkelhet och balans så som buddhistiska trädgårdar.

Skonas Zen inspiration lyste igenom i sin reklam drive, eller kanske snarare brist på sådan. De prisvärda skorna släpptes utan reklamkampanj: detta betydde inga pressmeddelande, inga flashiga videos, reklam filmer eller kändisar. Utan Nike lät produkten tala för sig själv. Hela Roshe projektet använde minimal marknadsföring.

Roshe välkomnades varmt av sko bloggar och allmänheten i stort. Nike började rulla ut silhuetter som införlivade några av Roshe element, så som exklusiva färgsättningar och samarbeten. Nike VD Mark Parker bar även ett par sällsynt, dåvarande osläppta Roshes när han träffade USA:s president Barack Obama.

Trotts att Roshe nästan försvann från marknaden ett tag har Nike visat sin förmåga att marknadsföra och sälja skor. I själva verket visar det sig att Roshe One (tidigare Roshe Run) nyligen toppade en lista över de mest populära skor på eBay och kom på andra plats när det gäller efterfrågan. Och till skillnad från Yeezy Boost som låg på första plats så finns Roshe tillgänglig till ett mer förnuftigt pris.

Om Unisportstore.se

Med mål att sälja produkter av absoluta bästa kvalitet till den skandinaviska marknaden. Lanserades Unisportstore som en nordisk nätbutik 2002. Med huvudkontor i Köpenhamn så är Unisportstore en av Europas mest välansedda och största konceptbutiker, specialiserade på fotbollsutrustning, fotbollsskor och funktionsplagg. Unisportstore har vunnit danska e-handelspriset 2011, 2012 och 2013 samt flertalet andra internationella utmärkelser för sin online butik. Företaget som stått bakom Unisportstore har redan sedan starten av 1995 kunnat erbjuda de allra senaste innovationerna av välkända varumärken till alla typer av spelare inom fotbollsvärlden.

nike-roshe-run

Lite roligt att läsa lite historia om dessa skor då det är min yngste sons favoritskor 🙂

Njut nu utav söndagen!

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »