sudio

Äntligen har jag hittat mina hörlurar till min nya iPhone7! Jag vet inte om ni som inte har iPhone 7 vet att det inte går att använda hörlurarna och ladda telefonen samtidigt? Jag laddar ofta telefonen i bilen eftersom jag kör en hel del och även avverkar en del samtal på väg mellan mina möten. När jag hade köpt min telefon trodde jag inte att det var sant, det gick alltså inte att ladda den samtidigt, nej för Apple tycker att man skall använda ett trådlöst headset. Ok! Jakten började men jag hittade inga som passade och som jag trivdes med, men så var det en kompis som tipsade mig om Sudio, dessutom ett svenskt företag. En kille som heter Mats Wallsten, endast 28 år gammal, som grundade det, vilket gör att det känns ännu bättre att köpa dom!  Att dom sen var riktigt snygga och gav en “lyxig” känsla gjorde det bara roligare 🙂 Att dom sen har olika storlekar på örpropparna gör att det blir full poäng!

Läste på deras hemsida när jag skulle beställa hörlurarna hur namnet Sudio kommit till, lite roligt :

” Namnet Sudio kommer från en incident då en av grundarna till företaget av en händelse råkade se musikern Phil Collins i New York ha problem med sina hörlurar. Frustrerad av att ännu inte färdigutvecklat Sudios första modell fick grundaren enbart ur sig orden: ”Trust me I know the feeling”. Namnet Sudio är en hyllning till Phil Collins låt Sussudio och övertygelsen om att lyckas som uppstod från denna bitterljuva händelse.”

sudio-1

Vilken telefon ni än har så finns det hörlurar som passar och dom här har en fantastiskt ljud så går ni i tankar på att köpa en present åt er själv nu i juletider så tycker jag att ni ska satsa på dom här! Jag valde ett par vita med gulddetaljer för att det skulle matcha till min telefon men det finns naturligtvis andra färger.

Jag kan dessutom erbjuda er 15 % rabatt just nu, använd koden vitaestilo15

Här kan ni hitta alla Hörlurar

sudio-2

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *