oscar-clothilde

Som jag skrivit tidigare så är det stökigare än någonsin här hemma i samband med stambytet, jag hittar ingenting, badrummet har flyttat in i köket och det är allmänt kaos. Inser att jag heller inte kommer att hitta några julsaker, än mindre få plats med dom. Men en sak kommer jag att ställa fram och det är självklart en adventsljusstake. Jag har tidigare år inte varit riktigt nöjd med dom jag haft, men nu hittade jag flera stycken som var väldigt fina hos Oscar & Clothilde . Eller rättare sagt, det var mycket hos deras “jul” som var väldigt fint 🙂

oscar-clothilde-1

oscar-clothilde-2

Den här ljusstaken heter Katinka

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

En tanke på “Finaste adventsljusstaken från Oscar & Clothilde”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *