mawilove-2

Nu måste ni ta hand om eran hud! Vi är nu på väg in i den värsta årstiden för våran hud, förmodar att ni känner hur ansiktet känns som sandpapper, så är det för mig iallafall, jag lägger fuktmask 2 ggr/vecka, ger huden fukt med hjälp av serum och sedan dag och nattkräm med mycket fukt. Jag provar mig fram och ser vad som passar min hud just nu och nu har jag provat ett serum som heter MawiLove. MawiLove är ett fantastiskt litet exklusivt och intimt märke med endast fem produkter. Inga parabener, parfymer eller silikoner. Utan väldigt skonsamma för huden.

Används dag och natt under din vanliga hudkräm, för att ge huden en extra boost av återfuktning samt minska uppkomsten av rynkor och linjer.
Idag hittar ni dessa produkter hos Cosmeco
mawilove1
Med hjälp av dessa produkter kan ni förhindra torrhet och små rynkor, det är viktigt att ta hand om huden 🙂
Kram
Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *