tigi-bad-head

Julklapparna börjar fyllas på här hemma, nu måste jag snart hitta något fint papper och börja slå in alla paket också. Jag brukar ha en benägenhet att skjuta på det där så sista kvällen får jag sitta och slå in allting istället och då blir det bara jobbigt, så i år tänkte jag försöka vara ute i lite godare tid. Men som sagt, än så fylls det på med lite paket här och där, det sista som inhandlades var Tigi Bed Heads volymshampo i storförpackning 2×750 ml, räcker hur länge som helst och perfekt att ha stående i duschen, älskar när man kan pumpa ur shampo och balsam. Det finns ju naturligtvis olika produkter från Tigi , ni kan se allting under länken. Alla produkter kommer från Ginos

tigi-bad-head-1

Bara ett litet julklappstips till 🙂

Kram på Er!

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

En tanke på “Ge bort lite volym i julklapp”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *