May Beauty

Nu har jag tagit bort all “gammal” och torr vinterhud i ansiktet och är redo för vintern. Jag är normalt väldigt noga med att sköta om min hud generellt, går aldrig och lägger mig utan att tvätta av sminket, använder alltid serum, dag och nattkräm samt att jag en gång i veckan peelar både kropp och ansikte samt gör en ansiktsmask. Några gånger per år gör jag en ordentlig rengöring och använder då den magiska lermasken från May Beauty  , den gör verkligen underverk! Man penslar på masken, lite kladdigt 🙂 och låter den sitta i 30 minuter innan man drar av den. All gammal torr hud och små babyhår följer med, tänk bara på när ni penslar på masken att ni inte lägger den för nära ögonbrynen om ni vill ha dom kvar :-). Huden blir len som en barnstjärt, rosenröd och skimrande, en   askungeefekt helt enkelt! Har ni inte provat den så kan jag varmt rekommendera den… Passar dessutom till alla hudtyper.

May Beauty

May Beauty

May Beauty

May Beauty

May Beauty

May Beauty

Är ni sugna på att testa så har jag ett liter “prova-på” erbjudande till Er!

Provpaketet kostar 249 Kr och med koden vitaestilo30  i kassan så kostar det endast 174 kr, prova själv eller ge bort som julklapp 🙂 här är länken till ansiktsmasken

Kvällens julklappstips!

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *