julmarknad-i-vaxholm

En julmarknad varje år vill jag besöka och i helgen var det dags, i år blev det julmarknaden i Vaxholm som besöktes. Jag är i och för sig inte så imponerad av vad som säljs på dessa marknader, men det hör ändå dit på något sätt att träffa tomten, känna doften av brända mandlar, hemgjorda senaper och en god fikastund efteråt. Det var inte kallt men ändå rått och grått, det hade inte suttit fel med långkalsonger men det hade jag ju naturligtvis inte 🙂 så det blev en kort runda bland marknadsstånden innan det blev en varm och go Afternoon tea på Magasinet i Vaxholm. Helt fantastiskt uppdukat bord, känner mig fortfarande mätt av alla sötsaker. Men för er som tycker om Afternoon tea så ska ni verkligen göra ett besök på Magasinet. Så det blev en mysig eftermiddag med både lite friskluft och gofika.

julmarknad-i-vaxholm-1

julmarknad-i-vaxholm-3

magasinet

magasinet-2

magasinet-3

magasinet-1

magasinet-4

vaxholm-1

vaxholm

Hoppas ni också hade en fin helg!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

En tanke på “Julmarknad och Afternoon tea”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *