Redan fredag och dagens outfit och snart bara en vecka kvar till jul, känner ni er redo för att ta emot jultomten? Här hemma försöker jag komma i julstämning så gott det går, slår in klappar, lyssnar på julmusik och drömmer mig bort till ett varmare land, för den här julen skulle jag gärna åka bort… Men jag får bita ihop och göra det bästa av allting. Veckan har varit lite upp och ner och många tankar och funderingar som flyger runt i huvudet. Mycket jobb och även en liten julfest med jobbet har jag hunnit med. Men nu är det fredag igen och i helgen tänkte jag försöka baka lite julgodis och göra skinka. Hoppas ni haft en fin vecka!

Och det här har jag att erbjuda från veckan som gått..

dagens-outfit-10Topp H&M kjol Lindex boots Steve Madden väska Wakakuu

dagens-outfitKofta Modes Stockholm Butiken GEIST blus H&M halsband Chanel jeans Tiger boots RM Williams Tullhuset

dagens-outfit-2Skjorta ZARA halsband IOAKU väska Louis Vuitton jeans Wakakuu boots a Pair Tullhuset

dagens-outfit-3

Ni har fortfarande 20% rabatt hos IOAKU med koden “vitaestilo20”

dagens-outfit-9Skjorta och kavaj Hunkydory Tullhuset och Butiken GEIST skinntights By Malene Birger boots a Pair Tullhuset

dagens-outfit-7Skjorta H&M kavaj Lindex jeans 2nd Day boots a Pair Tullhuset

dagens-outfit-5Klänning ZARA (köpt i Spanien) väska köpt i Spanien boots Tiger

dagens-outfit-4

dagens-outfit-6Skjorta H&M tröja MQ skinntights By Malene Birger boots Steve Madden halsband Sfera Spanien

Det var det om det! Hoppas ni har inspirerats av min vecka 🙂

Ha en fin fredag!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

7 tankar om “Veckans bästa dag – fredag och dagens outfit”

  1. Tack för fina tips nedan om klappar. Läser så mellan raderna Helen och hoppas du mår ok och får en fin jul – det är en jobbig tid för många och även om man är helt “normal” så kan det kännas övermäktigt med allt. Jag bär alltid på en slags kollektiv jultyngd – tycker det är för mycket av allt och att det finns en slags desperation med julstök och julmys. Kanske är det så man känner lite extra med när barnen blivit unga vuxna och man inte är ledsagaren till fullo längre. Min dotter kommer hem och firar jul hemma för första gången på 5 år, jag inser först nu hur glad jag är över det. Vi har inte setts sen augusti förra året. Mycket tankar och eftertänksamhet blir det om vart livet tar vägen liksom…. Stor kram! ** Milla

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *