god-jul

Julafton!
Idag är det en stor högtidsdag, en dag som för många är fylld med mycket mat, paket och familjesammankomster. Själv har jag vaknat upp hos mina föräldrar med min stora skatt och doften av nykokt risgrynsgröt når mig från köket, det är alltså dags att kliva upp och äta frukost! Det är inget jag normalt är bortskämd med, att frukosten står på bordet :-). Sen kommer vi att ta det lugnt under dagen, duka inför kvällen, fika, äta lite godis och bara umgås med varandra, vi är ju inte så många i min familj :-). Trots att vi inte är så många så hade jag fullt upp med att få in alla paketen i bilen när jag for upp igår …

julafton-1

Tänker på Er och önskar Er en riktigt God Jul!

julafton

Kram
Helen

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “Merry Christmas to all of you”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *