Ja nu har julen snart strålat förbi. Tänk all stress som ligger veckorna innan jul, det ska städas, bakas, köpas julklappar och allt som hör julen till, sen är självaste julafton över på några timmar och all stress som om den aldrig funnits.

Själv startade jag min julafton på gymmet innan jag for hem och åt mammas “tomtegröt”, dukade fram julgodis och började duka för julmiddagen. Blev oväntat inbjuden till en gammal vän på julmys och vin och Kalle Anka, supertrevligt! Sen var det middag hos mor och far innan stora skatten skulle åka över till sin pappa och farmor och farfar för att dela  utjulklappar. Sjäkv passade jag då på att jäsa ut mig i soffan, äta lite julgodis och läsa lite tidningar. Senare på kvällen när skatten kom hem var det äntligen dags för oss att dela ut julklapparna, något som jag och alla andra barn längtat efter hela dan 🙂

Så här såg julen ut hos oss här uppe i hälsingeskogarna…

img_6608

img_6606

img_6604

img_6605

img_6601

img_6599

img_6596

img_6594

img_6593

Men idag är det juldagen och det är dags att vända hem mot storstaden!

Hoppas ni haft en fin jul!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

4 tankar om “Jul jul strålande jul….”

 1. Nog den vackraste juldukning jag sett. Det verkar så underbart trevligt hemma hos dina föräldrar. Var rädd om dem så länge de finns kvar. Jag saknar mina, ska du veta. Det kommer speciellt vid högtider över mig vad underbart det var när de fanns.
  Kram
  Maria

  1. Tack Maria!
   Ja man förstår inte hur det är förrän den dagen dom är borta :-(.
   God fortsättning!
   Kram
   Helen

 2. Hej. Tack för en kanon inspirerande blogg! Jag fastnade också för krukan med guldfatet och var in på Kardemumma men blev så osäker ,om det är “Mina serveringsbricka” så är ju den 13 cm och krukan 16cm har du tid att titta efter vad fatet heter så blir jag jätteglad. Ha en fin Tulpanens dag. Mvh åsa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *