När Tullhuset har något som jag absolut inte kan vara utan så är det min Lilla (lilla och lilla) Prins som agerar budbärare. Som jag skrev häromdagen när Tullhuset började sin rea så beställde jag en kavaj och istället för att skicka den så fick alltså Prinsen Carl Filip Aron hämta den :-). Och nu har  leveransen kommit och jag är SÅ nöjd, satt perfekt!! Det var alltså kavajen från DAY som jag knappade hem…

tullhuset

tullhuset-1

All REA hittar ni i webbshoppen och i butiken. (smyckena kommer från IOAKU)

Är ni lediga idag så kan ni shoppa i lugn och ro 🙂 själv ska jag ila iväg till jobbet, ha en bra dag!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

4 tankar om “När Prinsen agerar budbärare”

  1. God fortsättning
    Tack för alla kanontips
    Tröjan under, är den ihop satt med vita veckningen?
    Var kommer den ifrån?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *