Årets sista dag och årets sista bad blev på Sturebadet. Efter några månader där kroppen känt sig trött och sliten insåg jag att jag inte orkade göra några större utsvävningar på nyårsafton, behövde lite lugn och ro helt enkelt. Ett bra sätt för mig att samla kraft och energi är att vara på Spa. Låta kroppen få vila. Startade dock dagen med ett träningspass när vi kom dit, ett långt och hårt pass som fick hela kroppen att jobba men sen blev den en lång härlig brunch med massor av godsaker och champagne… Ett härligt sätt att inleda årets sista dag på 🙂

sturebadet-5

sturebadet-2

sturebadet-3

sturebadet-4

sturebadet

sturebadet-1

Efter några timmars total avslappning var det dags att åka och hämta nyårsmaten och hem för att duka och göra iordning inför kvällen… mer om kvällen kommer senare. Idag är jag så trött så jag sitter redan i soffan och hänger, ska tillaga en god middag och sen tänkte jag kolla in nya serien på C more som börja ikväll med bla Helena Bergström, Saknad! En typisk nyårsdag med andra ord 🙂

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “Årets sista bad”

  1. Hur galet skönt lät inte detta: skönt bad och dukat bord med massor godsaker på.
    Önskar Dig ett Gott Nytt 2017 fina Helén!
    Kram från Kate

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *