27 år senare och en av mina guldklimpar!
Tiden går och jag med den men ju äldre vi blir, jag och mina barn, desto närmare kommer vi varandra! Det gör väldigt ont i mitt hjärta att vi inte bor i samma stad, men det är något som jag har fått lärt mig att leva med och så har det varit i närmare tio år nu, men det är som sagt var inte lätt alla dagar, det är många dagar som tårarna rinner ner för mina kinder, det finns många dagar jag skulle vilja ha dom vid min sida, spontant och oplanerat. Idag för 27 år sedan föddes en av mina guldklimpar, en guldklimp vid namn Jesper, Jesper, en kille med hjärtat på rätt ställe, kan ibland vara lite blyg och försiktig, tar oftast inte så stor plats i sällskap han inte känner, sitter inne med mycket känslor och är enormt lätt att prata med, med honom kan man prata om allt, han kan dock ha starka åsikter och säger vad han tycker och tänker samtidigt som han är känslosam och omtänksam. Mina två guldklimpar är väldigt olika varandra, så olika men ändå så lika! Med Jesper har man ofta hjärtat i halsgropen då han gärna håller på med fartfyllda sporter, men jag vet att han gör det med styrka och erfarenhet, men ibland kanske inte det hjälper, ibland kan olyckan vara framme ändå, men peppar peppar… Men så här kan det se ut när han är ute i fjällvärlden.

img_6738

img_6739

img_6740Men som tur är så har han tagit sin förnuft till fånga och håller sig till lite lugnare sporter också 🙂

Ikväll träffas vi alla i Västerås, även mormor och morfar kommer ner, för att gå ut och äta och fira den här guldklimpen tillsammans.

Ett stort GRATTIS till dig på din dag min stora skatt!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

9 tankar om “För 27 år sedan…”

  1. Grattis till fina Jesper som du vet alltid har en speciell plats i mitt hjärta! Storebror till min Frida! Stort grattis o fira ordentligt!
    Kramar

  2. vad fint du skriver man kan nästan ta på känslan av kärlek! grattis till j och dig på denna dag. Hoppas ni får en trevlig kväll!

  3. Grattis till sonen och dig som mamma! Trots att de blir vuxna så är det ju en lika fin minnesdag varje födelsedag. Min snutta fyller ju snart 26 och imorgon flyger hon tillbaka över Atlanten hem till sig 🙁 buää **kram Milla

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *