Juluppehåll och vardagen är tillbaka och med den börjar även månadens alla boxar ramla in och som vanligt alltid lika spännande. Den första boxen ut är Testagram och där hittar vi den här månaden dom nya popcornen från OLW, sourcream & onion och cream cheese. Kiviks musteri har med en äppelmust av årets skörd. Snickers har kommit ut med en succé som redan tagit slut, SNICKERS bites, så istället fick vi två stycken vanliga snickers, men det gick ju lika bra det :-). Risentas fröknäcke med rotfrukter, så nu är det dags att baka igen :-). M&M´s choco, små fina M&M´s att ha på kakor och bakverk, Lypsyl Yummy lips i deras veganversion. Nivea Cream Care Facial Cleansing Cream för ett rent och fint ansikte och sist men inte minst ett presentkort hos Mockberg och deras fina klockor.
Ja det var allt som denna härliga box innehöll den här månaden.

testagram

testagram-1

testagram-2

Ni missar väl inte att testa Testagram 🙂

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *