Nu var det en vecka sedan sist, en vecka sen ni fick lite inspiration och det hoppas jag att jag ska kunna bjuda på den här veckan också. Men vilken vecka sen… jag är så trött så jag somnar nästan stående. Veckan började med några dagars konferens sen har det varit fullt upp på Formex hela veckan, det har varit tidiga frukostmöten, möten i montern och sena kvällar med middagar, ikväll kommer jag bara att dö i soffan, imorgon är det sista dagen på mässan och de ska faktiskt bli skönt, trots att det har varit enormt roligt. Hoppas ni också har haft en fin vecka, förmodar att några utav er också har varit på mässan. Men för att återgå till det ni tittade in till mig för ikväll, hela veckans dagens outfit, så har den sett ut så här…

dagens outfit 1Blus och byxor ZARA väska Wakakuu

dagens outfit 2Blus och kavaj ZARA jeans Frame Wakakuu skor Footlight väska köpt i Turkiet

dagens outfit 8Tröja Twinset Tullhuset kjol Valerie Tullhuset boots a Pair Tullhuset

dagens outfit 7Klänning Dondup Tullhuset stövlar ZARA väska Hobbs smycken IOAKU

dagens outfit 3Skjorta Tiger cashmeretröja köpt i Spanien Kavaj Day Tullhuset jeans BLK Denim boots a Pair Tullhuset väska Louis Vuitton

dagens outfit 4Tröja Twinset Tullhuset Kjol ZARA boots RM Williams Tullhuset halsband Chanel

dagens outfitTröja ZARA väst Tullhuset byxor 5 units Butiken Geist skor a Pair Butiken Geist

dagens outfit 5Klänning Boozt stövlar ZARA väska Wakakuu smycken IOAKU

dagens outfit 6

Som sagt, ikväll är det ryggläge med ett glas champagne i handen i soffan, dröjer nog inte länge innan jag somnar skulle jag tro 🙂

Hoppas ni hittade något som föll Er i smaken och med det önskar jag Er en fantastisk fredagkväll!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

4 tankar om “En skön fredag och lite inspiration”

 1. Supersnygg i vanlig ordning inte ett spår av trötthet syns alls 🙂
  Jag gillar Kavajen Day från Tullhuset skarpt,
  Tröjan Twinset från Tullhuset är ju bara helt galet läcker,
  Den Tröjan från ZARA skulle jag gärna bära.
  & Helen du passar väldans bra i det röda läppstiftet till ditt blonda hår, själv kallas jag för hotlips, jag tränar inte ens i skogen utan mitt röda läppstift 😉 😉
  Kram på kramens dag & hoppas du kan vila upp dig ordentligt under helgen 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *