När det är som mörkast ute den här årstiden njuter jag som mest av att tända ljus och ljuslyktor här hemma. På kvällarna lyser hela vardagsrummet upp av ljus, det är så himla härligt, ger en lugn och skön känsla! När jag var nere på Tullhuset för några veckor sen så hittade jag en helt “magisk” ljuslykta från Skogsberg & Smart, en ljuv färg i amber men den finns i klart glas också, men den här ger så mysigt sken. Så här sitter jag på kvällarna och njuter av mina ljus, numera äter jag i vardagsrummet också för nu har hantverkarna tagit över köket, när badrummet var klart så var det dags att byta stammarna i köket, så än på några veckor har jag ingen lugn och ro här hemma :-).

tullhuset

vitae stiloDagen till ära en Pulled beef chilli, SÅ himla gott 🙂

Njut av veckans sista dag, imorgon är det måndag och dags för en ny vecka med nya utmaningar!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *