Det är alltid en överraskning, varje månad den kommer! Varje gång så “sliter” jag upp Testagram boxen för att se vad den innehåller, och dom gånger det är något sött och gott så äts det upp nästan på engång 🙂 Den här gången var det bla en mörk choklad som är perfekt att ha i handväskan. Men det var naturligtvis inte det enda. Den här månaden var det mycket nytt och nyttigt att testa på. Från Risenta var det Kikärtsbollar som jag blev väldigt nyfiken på. Ett te med Citron och ingefära, behövs i dessa förkylningstider :-). En juice från Caliente med chili lime och ginger, också det en kick för att mota bort bakterierna. Yelli mindful food som består av soppor och måltidsbaser, den här gången bjöds det på linssoppa. Nutrilette med bars perfekt att ta med som mellanmål eller om man inte riktigt hinner med lunchen (händer alltför ofta…). Axa Steel cut oats, lite nyttigare havregryn som är bra till havregrynsgröten, nu äter inte jag havregrynsgröt, däremot hittade jag ett recept på baksidan på pannkakor till brunchen som jag ska testa. Viled power inox , en svamp med trådar av rostfritt stål som tar bort det mesta i fastbränd väg, och bränna fast i kastrullerna lyckas man ju med ibland..

testagram

testagram 2

testagram 1

testagram 4

testagram 3

Ni vet väl att ni kan ge bort boxen i present också? Dessutom kostar den bara 99 kr… betydligt billigare än om ni skulle gå på affären och köpa allt som finns i boxen…

Längtar redan till nästa box 🙂

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *