Rosendals Trädgård i vårskrud. I torsdags förvandlades Rosendals Trädgård till en grönskande vårträdgård. Det bjöds på härliga pasteller, grönskade blomster, veganska rätter av en av kockarna som skrivit kokboken JÄVLIGT GOD BBQ, det bjöds på veganska rätter under hela dagen men eftersom jag var där vid frukosttid så blev det veganska bananplättar, himmelskt goda! Sen kan man ju inte låta bli att längta till dom ljusare tiderna när man ser vad som komma skall …

Per PR 1

Per PR

Per PR 7

Per PR 6

Per PR 8

Per PR 3

Per PR 2

Per PR 5

Per PR 4

Per PR 9

Per PR 10

Per PR 11

 Men i verkligheten är det 5 februari, mörkt, grått och trist ute :-(. Själv har jag precis kommit hem från jobbet, jobbat både lördag och söndag så minska jag hoppa in i duschen innan jag kryper upp i soffan 🙂

Ha en fortsatt fin söndagskväll!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *