Gomorron!

Tittar in till er lite snabbt så här på måndagsmorgonen innan dagen drar igång. Själv har jag semester idag och ska bara ha det bra och “roa” mig :-).  Ska börja dagen med en frukost på Berns för att sen fortsätta med en härlig lunch i Kungsträdgården. Tänkte också försöka hinna ut till inreda.com och deras shoproom på Lidingö och köpa några blomkrukor som jag hittade på deras hemsida och eftersom jag inte har tålamod att vänta på att dom skickas med posten åker jag ut och hämtar dom istället, hade tänkt göra det igår med då var jag tvungen att jobba istället. Måste också titta till hur det blir där ute, Annelie som har inreda.com ska nämligen börja sälja Palett & Co. Spännande spännande… Men anlednigen till att jag tittar in till er är för att tipsa om den härliga Missoni parfymen jag köpte på Arlanda när jag var ute och reste för några veckor sedan, såg nämligen att den fanns hos Ellos och i deras Parfymsortiment. Jag bara älskar doften av sprudlande citrusdofter 🙂

ellos

Såg också att nagellacken jag köpte också fanns hos Ellos, dom är bland dom bästa nagellacken om ni frågar mig, dom som har den här flaskan, sitter fantastiskt bra och lätt att måla med då penseln är följsam och fördelar sig över hela nageln, plus på den 🙂

Det var veckans första tips, kanske kommer det fler under veckan..

Ha en riktigt fin måndag raringar!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *