Igår var det dags, dags för ELLE Decoration Swedish Awards att presentera dom 15 svenska vinnarna av svenska designer 2017. Vinnarna koras på Berns Salonger och festligheterna pågår från morgon till kväll, på morgonen prisades bland annat Carina Seth Anderson, formgivare/konsthantverkare, några av hennes mest kända uppdrag är dom fantastiska vaserna från Svenskt Tenn, Dagg, Stubbe och kotte. Men här fianns som sagt många pristagare, årets stol, årets stjärnskott, årets badrum, årets textil, ja det är många som ska utses. Inte att förglömma kommer även årets inredningsbloggare också att utses.. Detta skedda alltså igår så idag är allt detta officiellt och ni har säkert redan läst en hel del om det… Vi som var på plats fick träffa en del av pristagarna och samtidigt njuta av en fantastisk frukost…

 elle decoration 3

elle decoration

elle decoration 4

elle decoration 1

elle decoration 2

elle decoration 5

Det var här jag tillbringade min frukost igår 🙂

Nu ska jag åka iväg och handla lite så det finns någonting i kylskåpet till mor och far kommer imorgon…

Ha en fin kväll!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “ELLE Decoration Swedish Design Awards 2017”

  1. Hallå! Här sitter jag lite småhungrig och det på bilderna ser ju ut att smaka mer är gott…
    Vem kan vinnaren av inredningsbloggen vara…?
    Drygt med stambyte i köket, men riktigt sköt när det är klart!!
    Ha det gott, vännen ! Kram Kate

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *