Reset your table!
Reset your table är ett koncept av Iittala som har tagit fram “nutidens” sätt att inta middagar och att duka. Idag har vi helt olika mat och middagsvanor än vad vi hade för några år sedan, familjerna ser annorlunda ut på så sätt att det många gånger är två familjer som “skapat” ett nytt liv ihop och även maten har ändrats något, förr var det mer husmanskost medan man idag äter lite mer “ren” man (förstå mig rätt), idag är vi dessutom väldigt mån om hur vi dukar, dom flesta inspireras av magasin och alla härliga bilder på sociala medier. Jag själv är ju väldigt förtjust i Iittalas sortiment och dukar gärna med både tallrikar och glas. I går var jag på en lunch och fick se alla fina dukningar och fick så mycket inspiration…

ii

iittala 1

iittala 2

Iittala 7

iittala 3

iittala 4

Iittala 8

Visst blir man inspirerad 🙂

Här hemma är det dock inte så mycket inspiration för tillfälligt, liknar mest en byggarbetsplats, inget vatten i köket, klinker nedrivet i hallen, mor syr gardiner till sovrummet för fullt och diskar gör vi i duschen… men annars är det bra.. haha! Nu ska jag ta och laga lite kvällsmat så vi får mätta våra magar.

Var rädd om Er!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *