Äntligen torsdag och vi är med stora steg på väg in i fredagen och helgen. Tack och lov! Den här veckan har det varit mycket runt omkring mig, både jobb och privat. Är ju van att bara ha mig själv att ta hand om och nu helt plötsligt är vi tre stycken här hemma, jättemysigt, men ovant :-), så mysigt att ta hand om mor och far. I början på veckan bakade jag lite goda kakor så dom skulle ha lite goda småkakor till kaffet, det blev kolakakor med dumlekolor, chokladbollar fyllda med Nutella och kladdigt goda små kladdkakor, allt väldigt gott om ni frågar mig, när jag hinner lovar jag att ge er recepten men fram tills dess tänkte jag bara fresta er med lite bilder innan vi tar tag och börjar måla väggen i hallen och sätter upp gardinerna, det händer mycket på få dagar när man är många som hjälps åt, det blir SÅ fint 🙂 men nu till mina småkakor…

småkakor 3

småkakor 1

småkakor 2

Livsfarligt goda om ni frågar mig 🙂

Jag rusar vidare in i torsdagskvällen…

Kram på Er

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *