Äntligen! Som jag väntat på den här fredagen, inte av någon speciell anledning egentligen, jag kände att jag bara behövde ha fredag. Det har varit en vecka med mycket runt mig, det har varit många härliga event, middag med en fin väninna, tankar som rör runt i huvudet så jag inte vet varken ut eller in snart, vad är rätt? vad är fel? Vad ska jag göra? Tänker jag rätt? Tänker jag fel? Ska jag gå åt vänster eller höger, ska jag stå kvar och se hur livet passerar… jag tänk om man hade alla svar :-). Tankeverksamhet tar mycket energi och känner därför att denna fredag är extra välkommen, förutom alla tankar så har vi fått en hel del gjort här hemma också, bilder kommer när det är helt klar! Men sen har vi ju dom här fredagarna som ger lite extra inspiration för er läsare, ja just det, hela veckans dagens outfit och så här har min vecka sett ut…

dagens outfit 1Jacka och halsduk ZARA

dagens outfit 3Tröja Hunkydory poncho Stenströms byxor Hunkydory boots Novita Scorett

dagens outfit 2Örhängen Caroline Svedbom

dagens outfit 12Kofta DAY Tullhuset linne H&M jeans BLK Denim boots Pretty Ballerina

dagens outfit 9Skjorta Lindex  jeans ZARA boots Pretty Ballerina Örhängen Caroline Svedbom halsband gammalt

dagens outfit 8Skjorta H&M byxor ZARA pumps Scorett bälte och väska Gucci

dagens outfit 6Skjorta Gina Tricot tröja Dondup Tullhuset skinntights By Malene Birger boots RM Williams väska Gucci

dagens outfit 5Tröja och byxor Sand väska Wakakuu skor Footlight

dagens outfit 10Tröja och kavaj ZARA byxor 5 Units Butiken Geist skor cc skor väska och halsduk Louis Vuitton bälte Gucci

dagens outfit 11

Nej men jag tar väl mina tankar och vandrar in i fredagskvällen 🙂 hoppas ni hittade något ni tyckte om…

Fredagskramar från mig!

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

8 tankar om “När fredagen knackar på dörren”

 1. Så fina kläder och bilder.
  Gillar tröjan i rosa från Zara extra mycket. Är den inköpt nyligen?
  Trevlig helg
  Kram

 2. Gud, såå mycket snyggt. Hur kan du välja varje dag. Hyr du grannlägeneten till alla kläder? H i hi. Ha en underbar helg. Kraaam Inger.

 3. Veckans outfit talar om för mig och min sjuttonåriga dotter att “Nu är det helg!” Varje fredag kryper vi upp i soffan och tittar på alla fina outfits du bjuder på. Mycket uppskattat!
  Trevlig helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *