j.p.chenet

Låt festen bubbla igång – det är lördag och Mello 🙂

Vad gör ni ikväll? Sitter i framför tv:n och myser, äter gott med lite bubbel i glasen? Det kommer jag att göra 🙂 Jag är egentligen ingen Mello fantast men ikväll blir det lite mellofest här hemma där vi bubblar loss.
Vad tror ni om kvällens deltagare? Vem vinner och vem försvinner? Roger Pontare, Benjamin Ingrosso, Lisa Ajax, Mariette… ja dom är ju några stycken som slåss om platserna. Jag såg lite grann föra lördagen men kan inte säga att jag är mäkta imponerad av vissa som ställer upp, ingen nämnd och ingen glömd..
Men ikväll är det alltså dags igen, innan festivalen sätter igång så blir det middag på stan med min stora skatt. Efter middagen väntar detta på oss hemma…

j.p.chenetice

j.p.chenet 1

j.p.chenetice 1

Tycker dom här småflaskorna är så fina att ha framme när man ska ha gäster. Har ni inte dom i hyllan på systembolaget  kan ni beställa hem dom, 6 flaskor kostar 204 kr.

Men innan jag får njuta av dessa godsaker ska jag jobba några timmar, inser att jag jobbat sjudagars veckor i nästan fyra veckor nu, dags att ta det lite lugnt….

Njut av dagen!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “Låt festen bubbla igång”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *