Sorry raringar! Jag har inte varit så snabb här inte dom sista dagarna… jobbet tar mer än heltid just nu, hantverkarna här hemma stökar och bökar och mitt upp i alltihop så har jag börjat renovera hallen också :-). Förra veckan var mina föräldrar nere och hjälpte mig att rivs klinker på väggen och bygga upp nya väggar, sen har jag målat i vitt, självklart med Palett & Co :-), men hallen är ganska liten och har nu bestämt mig för att göra om den igen, innan den riktigt är klar… typiskt mig :-). Hursom så innebär det tyvärr att bloggen blir lidande .., men jag ska försöka hinna med några inlägg också .. jag lovar!!

Måla om

Måla om

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

En tanke på “Ber så hemskt mycket om ursäkt”

  1. Du är ju jätteduktig som ordnar allt! Take it easy bara så inte du tröttar ut dig för mkt! Spännande o se resultatet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *