Nu är det fredag och vi ses här igen för veckans inspiration, hela veckans dagens outfit i ett och samma inlägg. Veckan som gått har som vanligt varit fylld av jobb och många mysiga stunder. Dels har vi haft Alla hjärtans dag, jag har fortsatt min målning här hemma och sen har jag varit hemma hos min bästa väninna C och blivit bortskämd med god mat. Trots mycket av allt och mer därtill har jag hunnit landa i soffan, dock inte sysslolös utan då suttit och jobbat, men ändå skönt att få sitta still några sekunder. Ikväll blir det en lugn kväll här hemma men imorgon bär det iväg på ett litet äventyr, lite semester i min egen stad :-). Nästa vecka kommer jag att vara i Malmö och jobba hela veckan så jag får väl packa en liten väska att ta med mig också. Hur har eran vecka sett ut? Har ni haft en bra vecka? Är ni sugna på lite inspiration?

Här kommer det…

dagens outfit 2Skjorta ZARA skinnbyxor 5 units Butiken Geist boots cc skor väska och skärp Gucci örhängen Caroline Svedbom

dagens outfit 3

dagens outfit 5Kavaj Polo Sport polotröja MSGM jeans Tiger boots RM Williams

dagens outfit 1Jacka ZARA skjorta Sanders Jeans Rag & Bones boots Pretty Ballerina

dagens outfit 7Tröja River Island Scarf Lindex jeans ZARA boots RM Williams

dagens outfit 6Kofta Lindex skjorta Baum und Pfergarten Rock´n Romance jeans Dondup Tullhuset boots cc skor

dagens outfit 14

dagens outfit 11Klänning &other Stories skor Footlight smycken Chanel

dagens outfit 12Tröja &other Stories byxor MQ 

Sådär, då var hela veckan till ända och jag hoppas innerligt att ni hittar något som ni tycker om och med det önskar jag Er alla en fantastisk fredagskväll!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “Fredagen kommer med veckans inspiration”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *