the winery hotel 3

I helgen när vi bodde på The Winery Hotel så var vi självklart med på en guidning i vineriet. Hotellet är världens första som har ett vineri i samma byggnad. Med egen vintillverkning blir verkligen hotellet en mötesplats för alla vinälskare. Förutom guidning i vineriet finns det vinprovningar att anmäla sig till, såg på hemsidan att dom hade en Amarone provning men den var fullsatt redan så jag måste hålla utkik så när det blir ett nytt tillfälle. Det skapas en härlig atmosfär med dom fyllda ekfaten som man kan se genom glasfönstren bakom baren.  Historien bakom hotellfamiljen Söder och vinfamiljen Ruhne och deras passion delar dom med alla hotellgäster som alla verkar trivas väldigt bra på hotellet, precis som vi gjorde 🙂

Och så här ser det ut i vineriet på hotellet…

the winery hotel 2

the winery hotel 4

the winery hotel 5

the winery hotel 6

I den här “vinomaten” har man chans att provsmaka många goda viner, man köper ett vinkort och laddar med pengar, så får man sedan välja själv vilka viner man vill provsmaka, så smart!

Så har ni vin som intresse är det här hotellet väl värt ett besök 🙂

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *