Fredagen har även nått Malmö! Befinner fortfarande mig här nere så den här veckan blir dagens outfit postat från den södra sidan av Sverige. Som ni kanske förstått så har jag varit här nere sedan i onsdags för att jobba några dagar, men imorgonkväll bär det av hem igen. Har haft långa dagar men hunnit med både träning och träffa en väninna här nere, men nu ska det bli skönt att åka hem igen, ni vet… borta bra men hemma bäst! Imorgon när jag kommer hem hoppas jag på god mat, lite bubbel och mys på hög nivå. Min lilla skatt ska komma och sova över också, det blir mysigt. Hoppas eran vecka varit bra och att ni får en riktigt härlig helg. Men nu tänkte jag uppdatera er på hur min vecka har sett ut från klädsidan, här är hela veckans dagens outfit..

dagens outfit 1Tröja Day Tullhuset byxor Tullhuset

dagens outfit 3Skjorta ZARA skinnkjol Rabens Saloner Tullhuset boots Sandro väska och bälte Gucci

dagens outfit 13Skjorta Tiger tröja New House jeans ZARA boots RM Williams

dagens outfit 4Blus Sand kavaj H&M byxor Tullhuset boots CC Skor

dagens outfit 8

dagens outfit 9Skjorta Filippa K tröja Customade Jeans Rag & Bone boots RM Williams

dagens outfit 7Tröja och kavaj ZARA byxor Mos Mosh Tullhuset boots a Pair Tullhuset

dagens outfit 6Skjorta H&M jacka Lindex jeans ZARA boots a Pair (samma som ovan)

Lite bonusbilder från Tullhuset denna vecka… där ramlar vårnyheterna in 🙂

tullhuset

dagens outfit 10Kavaj DAY skjorta Dondup byxor Hunkydory väska och örhängen Caroline Svedbom

Mer än så har jag inte att bjuda på den här veckan, nu ska jag bara överleva sista natten i Malmö 🙂

En annan sak som jag vill ta upp här är att jag uppskattar enormt mycket när mina läsare kommer fram till mig när dom ser mig i “verkligheten”, det sker lite då och då och jag blir lika glad varje gång, nu senast var häromdagen här nere i Malmö en läsare som kom fram och frågade om “jag var jag” och det är det ju.. stort tack till er som vågar er fram, det glädjer mig <3

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

8 tankar om “Det är fredag även i Malmö”

 1. Hoppas du tyckte om mitt älskade Malmö! Jag var i ditt vackra Stockholm i veckan med jobbet! (Och shoppade loss 😊)
  Jag är så glad att du orkar skriva och fortsätter med din härliga blogg! Älskar alla dina inlägg, om än att jag är riktigt dålig på att säga det! ❤️

 2. Ja pinglan du är jättefin som vanligt, några av dina outfits sticker ju så klart ut lite alldeles extra i min smak 🙂 som ex skjortan från Dondup & den väskan till som en riktig karamell 😉 härligt nu när vi suktar efter vår & sol, Blusen från Sand är ju också helt galet läcker både till jeans till en svart pennkjol, Skinnkjolen från Rabens Saloner Tullhusetch är du jättefin i men den skulle inte passa min rumpa eller min ålder heller för den delen 😉 men den är både rackarns snygg & annorlunda. Jag har fått kolla så här lite i efterhand jag har varit bortrest, till Malaga i en vecka, men endast 2 dagar sol tyvärr men Cava smakar som bekant lika utsökt gott både i sol & i storm 😉 Ha det fint i veckan som kommer 🙂

  1. Tack för dina alltid så roliga och omtänksamma kommentarer 💖
   Underbart med Cava och lite sol 🌞🍾
   Kram
   Helen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *