(Detta är ett samarbete med Nextory)

Är ni duktiga på att läsa böcker? Det är inte jag, jag tar mig aldrig tid att göra det, tyvärr, för jag tycker det är ett bra sätt att koppla av. Det är på semestern, i solstolen, som jag brukar ta fram alla böcker som jag samlat på mig. Däremot så tycker jag det är skönt att lyssna på böcker och det är något som jag tänkte börja göra när jag sitter i bilen och kör lite längre. I går var jag till Linköping på kundbesök och då började jag lyssna på min första bok, ingen tung bok utan en lätt och rolig bok som heter Bucketlist av Katrin Zytomierska. Och för att jag verkligen ska komma mig för att lyssna på böckerna så har jag en  prenumeration på 6 månader hos Nextory. Det bästa med Nextory är att du väljer hur mycket du vill betala genom att det finns olika nivåer på abonnemangen, bas, standarad och premium. Du väljer obegränsat mellan e-böcker och ljudböcker och kan ladda ner dom både på plattan och telefonen.  Har ni provat någon sån prenumeration? Om, kom gärna med tips på bra ljudböcker…

nextory

Här är handlingen på ” Bucketlist”

” Mila är en hårt arbetande tvåbarnsmamma, nyligen separerad

från sin sambo Peder. Karriären kunde inte gå bättre –

hennes egen dietbar är på väg att lanseras internationellt och

ekonomin blomstrar.

Utåt sett är Mila själva sinnebilden av framgång: snygg, sexig

och omtyckt. Men under den perfekta ytan ruvar en stor osäkerhet

– under de sista två åren av relationen med Peder förvandlades

deras kärleksliv till ett arbetsliv och till slut levde de helt utan

passion och romantik.

Självförtroendet är i botten och Mila har bytt ut impulsiva köp

av sexiga underkläder mot nedtonade kontorskläder. Men Mila

mår inte bra av ett liv utan åtrå och sex så hon bestämmer sig för

att ändra på sin situation.

Hon ska skriva en bucketlist. Först och främst ska hon ligga.

Hon ska återvinna känslan av att vara åtrådd av män.

Efter en trevande start verkställer Mila sin plan, hon blir

djärvare och vågar förföra, bli förförd och provar nya lekar hon

inte visste fanns. Allt handlar om lust och frihet, männen avgudar

henne. Tills en dag då hon träffar amerikanen Ben. Plötsligt handlar

det inte bara om sex längre och Mila får känslor som hon inte

räknat med. “

Ett trevligt sätt att “läsa” böcker på 🙂

Just nu kan ni prov på gratis i 14 dagar!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *