ansiktsmask skincode

Gokväll!
Hoppas ni haft en bra dag, själv befinner jag mig i Södra Sverige, sitter på flygplatsen och väntar på att få flyga hem igen. For tidigt imorse så det har varit en lång dag. Och men tanke på långa dagar, lite sömn och en vinter som är på väg in i våren så tänkte jag tipsa om några bra produkter för att fräscha upp den trötta vinterhuden. Förutom att rengöringen är väldigt viktig så är det bra om man även peelar huden och gör en ansiktsmask en gång i veckan, gärna två. Jag brukar passa på när jag har tvättat håret, gör det oftast på kvällarna, och lägga en ansiktsmask medan jag blåser och fixar till håret, annars kan man alltid sova med den, se bara till att byt till ett örngott ni inte är så rädd om. Ikväll tänkte jag tipsa om några utav mina favoriter när det gäller peeling, ögonmask och ansiktsmask.

ansiktsmask skincode 2

ansiktsmask skincode 3

Jag börjar alltid med att tvätta rent ansiktet, sedan använder jag en skön peeling från Dermalogica. Den är inte så grov, vilket är viktigt när man har den i ansiktet. Sen lägger jag på en ansiktsmask, just nu använder jag en ansiktsmask med massor av fukt från Skincode, fylld med antioxidanter som både fyller och kyler huden, superskön! Sen runt ögonen använder jag en djupverkande ögonmask från Sisley som återfuktar och slätar ut dom trötta ögonen 🙂

Låter oftast masken sitta några timmar men har ni inte den tiden så låt den sitta 15 – 20 minuter, tvätta bort masken och smörj in er med dag eller nattkräm, beroende på när ni lagt masken.

ansiktsmask

För ni glömmer väl inte bort att ta hand om huden?

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *