Tjohoo!! Månadens Box från Testagram har kommit med massor av godsaker. Boxen slutar aldrig förvåna. För varje gång brukar jag tänka “det här var den bästa boxen”, men den levererar varje månad så varje box blir “den bästa boxen”. I månadens  Testagram var det så mycket gott, både matväg, dryck och godisväg. Allt dessutom passande till varandra. Tänk er själva, först en ny maträtt från Santa Maria, tillbehör för att göra “Pulled salmon wraps” till det en Coca-Cola eller en jordgubb- lemon dryck från Kiviks, efter det lite dumle med lemon och lite lakrits från Panda 🙂 mums! Efter det är det nog bra att göra rent tänderna ordentligt, därför är det bra att det också låg en ny tandtråd från Jordan och en tandkräm från Pepsodent 🙂 En helt perfekt box alltså!

Testagram
Testagram

Testagram

Testagram

 Testagram

Så testa Testagram – ni kommer inte att bli besvikna 🙂

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *