mtr express

Godmorgon raringar!

Just nu sitter jag på ett tåg och drömmer mig bort, drömmer mig bort till den härliga helg som väntar. Vi har precis satt oss till rätta i MTR Express 1:a klass vagn som ska ta oss ner till Göteborg. En weekend som kommer att bjuda på allt. Vi börjar med att ta oss ut till Sankt Jörgens Spa där vi har bokat juniorsviten. Ikväll är det midnattsspa på Sankt Jörgens Spa där vi ska genomgå en Spa ritual, dricka champagne och äta av deras rawfood buffé som kommer att dukas upp. Ett nytt koncept som provas under några fredagar. Imorgon lämnar vi Spat för att ta oss in till Göteborgs puls för att uppleva mycket annat som vi planerat… men det får ni läsa om när jag kommit hem. Nu ska jag luta mig tillbaka, äta lite frukost och njuta av tågresan.

sankt jörgen spa

Hoppas ni får en fin fredag!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *