Sankt Jörgen spa

Sankt Jörgen Spa – Vilken upplevelse

Sen årsskiftet har Sankt Jörgens Spa skapat en harmonisk och lyxig avslutning på veckan genom att öppna upp Midnattsspa mellan kl 18-24 där man har tillgång till Spa, en gång i månaden, den sista är den 28 april för våren, sen startar dom upp den 29 september igen. Man får fri entré till gymmet, entré till poolloungen och få äta av deras fantastiska rawfoddbuffé, det finns lite olika midnattsspa paket att välja mellan, eftersom vi ville ha en helg i lyx så bokade vi midnattsspa de luxe med övernattning.

Jag kan säga att vi hade en helt magisk kväll. Vi checkade in på eftermiddagen och började med ett träningspass, gick sen upp på rummet och bara njöt att utsikt och miljö och självklart lite bubbel . I´m in heaven! Sen kl 18 var det då dags för våran sparitual som följdes av champagne och buffé. Jag har läst och hört om detta spa så länge men aldrig tagit mig hit, men nu är jag äntligen här och det är det bästa jag har gjort på länge, vilken upplevelse.

Måste få dela med mig av några av bildena som jag hann ta på eftermiddagen när vi checkat in.

Välkommen in till “min” svit 🙂

Sankt Jörgen Spa

Sankt Jörgen spa

Sankt Jörgen Spa

Sankt Jörgen Spa

Efter att ha “boat” in oss i det underbara rummet var det dags för lite träning …

Sankt Jörgen Spa

IMG_7666

Sankt Jörgen Spa

Sankt Jörgen Spa

Det känns så mycket bättre att vara “onyttig” om man har tränat 🙂 och tur var väl det att det blev lite träning för när vi kom tillbaka på rummet väntade detta…

Sankt Jörgen Spa

Återkommer med bilder från Midnattsspa senare.. idag har vi gottat oss i Göteborg, shoppat och druckit bubbel.. Nu väntar middag på bästa Toso 🙂

Ha en fin kväll!

kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “En lyxig vistelse”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *