Tänk er in i situationen att ni kliver in i en annan värld, en värld som tar er långt bort från vardag och stress, en värld där tid och rum knappt existerar, lägg sen till ljuv musik, god och nyttig mat, en själ som får sväva fritt och en kropp som får ny energi och kraft och som extra bonus en hud som glänser som en nypolerad motorhuv. Nu tror säkert många att det här är en dröm för svår att vara sann men så är icke fallet. Vill ni uppleva detta ska ni boka in er på Sankt Jörgens Spa, och nej, det är inget dårhus längre :-).

Efter ett dygn på detta magiska ställe känner jag mig både “hel och ren” igen. Vi hade bokat in oss på den nya ritualen dom har, Midnattsspa där man själv går igenom sparitualen man väljer och gör den i sin egen takt. Den kan ta upp till 2-3 timmar men man kan när som helst gå ut för att äta av den rawfood buffé som står uppdukad eller ta ett glas bubbel i champagnebaren för att sen gå in och fortsätta sin ritual. Det här kommer vi absolut göra om igen, nu hinns det inte med innan sommaren då sista fredagen för våren är  i slutet på april men sen öppnar dom upp för Midnattsspa igen i september och då tycker jag verkligen att ni ska försöka boka in ett besök. Ni behöver inte bo kvar för att uppleva Midnattsspa utan kan bara vara där under några timmar på kvällen. Det är alltid svårt att återge den känslan man har när man får uppleva olika saker här i livet men jag ska försöka spegla lite av kvällen genom mina bilder….

Sankt Jörgens Spa

En lugn och skön oas där man kan slå sig till ro och bara vara…

Sankt Jörgen Spa

Sankt Jörgen Spa

Innan Sparitualen får man möjlighet att välja lite olika “element”. Om man vill att hela behandlingen ska vara varm, kall, båda delarna osv. Vi valde Energy där man fyller på med energi och blandar varma och kalla källor för att få igång cirkulationen.

Sankt Jörgen Spa

Här i tvagningsrummet börjar man med att tvätta av sig och göra en kroppspeeling

Sankt Jörgen Spa

Ansiktspeeling och mask på 🙂

Sankt Jörgen Spa

Sankt Jörgen Spa

Brrr!! I den här källan är det bara 15 grader som man kliver ner i direkt efter ett bastubad

Sankt Jörgen Spa

Eldrummet, magisk plats!

Sankt Jörgen Spa

5 varv i den här fotbassängen för att få igång blodcirkulationen, på ena sidan kallt och på den andra varmt

Sankt Jörgen Spa

När ritualen var klar väntades ett glas kallt bubbel i champagnebaren…

Sankt Jörgen Spa

Sankt Jörgen Spa

Och lite god mat från rawfood buffén

Sankt Jörgen Spa

Sankt Jörgen Spa

Efter dom här timmarna somnade man gott i den magnifika sängen vi hade i vår svit 🙂

Slutet gott allting gott 🙂

Det här kommer vi att leva på länge…

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *