Att vakna upp i en skön säng på ett hotellrum, man känner sig utsövd och utvilad efter kvällen före kanske inte hör till vanligheterna. Många gånger när man bor på hotell kanske det blivit sent kvällen innan, lite för mycket mat och dryck,  så dagen efter kvällen före kanske man inte alltid ser fram emot:-) men när man som vi bodde på Sankt Jörgen Spa fanns det inga tvivel på att dagen efter kvällen före bestod av någon “ångest” 🙂 tvärtom! Vi var uppe med tuppen och tränade på gymmet innan det var dags för en efterlängtad frukost, även den helt fantastisk både när det gäller utbud och miljö…

Sankt Jörgen Spa

Sankt Jörgen Spa

Sankt Jörgen Spa

Sankt Jörgen Spa

Sankt Jörgen Spa

Sankt Jörgen Spa

Sankt Jörgen Spa

Efter den här härliga starten på dagen var vi redo att förflytta oss in till Göteborgs stad till ett nytt hotell och en ny svit för att fortsätta helgen…

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *