0 0
Read Time:1 Minute, 11 Second

50 shades of pink från Veronica Virta. Kan man få för många nyanser av rosa?! Jag tror inte det, inte nu när våren nosar oss i hälarna och alla härliga färger börjar snart blomstra runtomkring oss. Själv är jag barnsligt förtjust i rosa!! Men vad står färgen rosa för? Rosa är en blandning av vitt och rött. Den representerar och symboliserar omsorg, omtänksamhet, romantik och kärlek. Rosa är också ett tecken på hopp. Det är en positiv färg som inspirerar och skapar värme. Färgen rosa ger en känsla av att allt kommer att gå bra, att det kommer att lösa sig.  Förra veckan gick jag jag helt och hållet in för att hitta något rosa att ha på mig under våren och sommaren. Letade något snyggt som samtidigt var klassiskt och användbart. Hittade en hel del faktiskt men fastnade till slut på Veronica Virtas tidlösa kjol och topp och blev så himla nöjd! Var tvungen att prova det och längtar nu ännu mer till solen och värmen kommer och självklart lite färg på benen… måste bara få visa så fint det blev tillsammans 🙂

veronica virtaDen rosa toppen och den rosa kjolen finns på Veronica Virtas hemsida, själv var jag in i hennes butik som ligger i Sturegallerian.

veronica virta

veronica virta

veronica virta

Vad tycker ni, tror ni att det blir en bra kombo i sommar? Tänkte använda både sneakers och sandaler till, vad tror ni om det?

Många rosa kramar från mig 🙂

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “50 shades of pink

  1. Supersnyggt. Om det bara kunde bli lite varmare, då känns det lite bättre att ta på sig nåt med färg . Kraaam Inger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »