Jag tycker att det är lika svårt varje gång jag är i en stad som jag inte besöker så ofta vart jag ska gå och äta och vart det är mysigt att ta ett glas på eftermiddagen efter shoppingrundan. Jag har länge varit nyfiken på Hotel Pigalle och tänkte faktiskt boka rum och bo där den här gången, men nu blev det inte så, vi valde ett annat hotell istället. Men många av dom bra hotellen ligger runt Centralstationen i Göteborg, så gör även Hotel Pigalle så när vi var på väg tillbaka till vårt hotell efter shoppingen i lördags så gick vi in på Pigalle och släckte törsten och tog en liten charkbricka. Ett superhäftigt ställe, receptionen och baren är i samma disk och det ryms inte så många bord där inne, några av borden står dessutom i fönstret, men ett riktigt cosy ställe att landa på i några timmar, ska definitivt bo där vid tillfälle.

Hotel Pigalle

Hotel Pigalle

Hotel Pigalle

Hotel Pigalle

Bara ett litet tips på vägen…

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *