Detta är ett reklamsamarbete med Marbodal

För att visa hur ett välplanerat och genomtänkt kök kan hjälpa till att skapa ett flyt i matlagningen bestämde vi oss för att utföra ett test. Vi lät fyra olika grupper överraska en kock i ett Marbodalkök ombord på ett tåg. Med sig hade de en hemlig ingrediens. Kocken fick 60 minuter på sig att laga en fantastisk måltid tillsammans med gästerna. På marbodal.se kan du se alla de oväntade gästerna, få tips och råd av kocken samt ta del av smarta tips för ett bättre flyt i matlagningen.

Låt din köksresa börja på marbodal.se eller i någon av våra butiker – låt en erfaren designer hjälpa dig skapa ditt köksflyt hemma.

Visst är det fantastiskt! Jag är imponerad.. Missa inte att titta på den här videon 🙂

Tänk er själva att få kliva in i ett Marbodalkök, vart som helst, i en båt, i ett flygplan, i en lekstuga, ja vart som helst egentligen. Och där står en kock och väntar på en påse fylld med råvaror du sjäkv har valt och han eller hon börjar jonglera i köket och tillaga den mest fantastiska och oförglömliga middag?! Vilken fest! Är det någon som är bjuden på en sån tillställning så säg till, jag är på 🙂

Kanske något för påskfesten 🙂 Risken finns väl att man får ställa sig i sitt eget kök och leka kock för att få något på middagsbordet 🙂

Kram

Reklaminlägg i samarbete med Marbodal

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *